AVÍS LEGAL

D'acord amb l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, posem en el seu coneixement la següent informació:

Cítrics El Plà, SLU, com a titular de la pàgina: https://www.citricselpla.es/ (tots els drets reservats), comunica que el present Avís Legal, ha estat elaborat d'acord amb la llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, Llei 15/1999 de 13 de desembre LOPD Llei Orgànica de Protecció de Dades, Reglament Europeu 2016/679 i altres normatives relacionades, amb l'objecte de regular l'ús de la pàgina de internet.

Domicili: C / Vicent Boix, Nº 9 - 4t pis - 46800 Xàtiva (València)

CIF: B-97556500

Correu electrònic: info@citricselpla.es

POLÍTICA DE PRIVACITAT


Avís sobre els drets a la protecció de dades personals.
Cítrics El Plà, SLU l'informa que, a través d'aquest lloc web no es demanaran dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement, ni es lliuraran a tercers.
Amb la finalitat d'oferir el millor servei i amb l'objecte de facilitar l'ús, s'analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, així com l'activitat dels visitants i la seva freqüència d'utilització. A aquests efectes, l'empresa, utilitza la informació estadística elaborada pel Proveïdor de Serveis d'Internet.
La finalitat del tractament de les dades correspon a cadascuna de les activitats de tractament que realitza l'empresa en la seva gestió.
Cítrics El Plà, SLU, no utilitza cookies per recollir informació dels usuaris, ni registra les adreces IP d'accés. Únicament s'utilitzen galetes pròpies, de sessió amb finalitat tècnica (aquelles que permeten a l'usuari la navegació a través del lloc web i la utilització de les diferents opcions i serveis que en ella existeixen). Més informació en la nostra Política de cookies.
Privacitat: En compliment de l'article 5 de la Llei orgànica LOPD 15/1999, de 13 desembre, de protecció de dades de caràcter personal i Reglament Europeu 2016/679 pel qual es regula el dret d'informació en la recollida de les dades, l'informem dels punts següents:
La nostra empresa es compromet a protegir la seva privacitat, a més li assegurem que qualsevol informació que ens faciliti serà mantinguda de forma privada i segura, evitant en qualsevol cas captar informació sense el seu consentiment explícit.
A més, per donar servei, se li podrà sol·licitar la següent informació: Nom i cognoms, adreça de correu electrònic i número telèfon de contacte.

Conservació de dades: Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps necessari per complir amb la finalitat per a la qual es recullen i per determinar les possibles responsabilitats que es puguin derivar de la finalitat, a més dels períodes establerts en la normativa d'arxius i documentació .
Drets dels interessats: Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, quan siguin procedents, davant:
Cítrics EL PLÀ, SLU
Domicili: C / Vicent Boix, Nº 9 - 4t pis - 46800 Xàtiva (València)
o al correu electrònic: info@citricselpla.es

Propietat intel·lectual i industrial

Els diferents continguts i elements que integren aquest website incloent textos, imatges, dissenys, sons, software, base de dades, vídeo, etc. estan protegits pels drets de propietat intel·lectual que sobre ells té CITRICSELPLA i els seus diferents autors, drets que els usuaris es comprometen a respectar no realitzant cap ús dels mateixos que pogués vulnerar tals drets, com la còpia, reproducció, alteració, modificació, difusió o comunicació dels mateixos. Totes les marques, noms comercials, logos, etc. es troben protegits per les lleis de propietat industrial.