1. Disponibilitat de productes

Tots els productes de la nostra tenda citricselpla.es estan disponibles, tret que s'especifiqui el contrari. No obstant això, donada la producció limitada d'alguns productes i en el cas que s'esgotin les existències en el moment de realitzar la seva comanda i no s'hagi actualitzat la informació, immediatament li informarem d'aquesta incidència perquè vosté pugui decidir si esperar al fet que aquest producte es trobi novament disponible, reemborsar-li la quantitat corresponent o proposar-li un producte similar.

2. Preus

Tots els preus dels nostres productes porten l'impost sobre el valor afegit (IVA). Els preus per defecte tenen com a moneda l'Euro, però el client té l'opció de triar la Lliura la qual s'actualitza diàriament. El canvi de moneda ho poden realitzar en la part inferior dreta de la web.

3. Formes de Pagament

En la nostra tenda online citricselpla.es els nostres clients poden optar per diverses formes de pagament: Pagament segur amb Paypal i transferència bancària. En la manera de pagament per transferència bancària no s'emplenarà cap comanda fins que aquesta no s'hagi formalitzat. Per agilitar l'enviament és convenient ens passin còpia del justificant bancari a info@citricselpla.es

4. Cancel·lació

Pot cancel·lar la seva comanda en qualsevol moment si no ha estat enviat. En aquest cas se li retornarà l'import total de la seva comanda si aquest estigués desemborsat.

5. Devolució de comandes

En citricselpla.es ens esforcem per la satisfacció dels nostres clients però, si per qualsevol raó no queda satisfet, pots retornar la seva comanda en un termini de set dies. Els productes no han d'estar oberts i s'han de conservar en el seu embalatge original i en perfectes condicions. En aquest cas es retornarà l'import de la comanda. El client abonarà les despeses de transport en cas de devolució, tret que el producte estigui defectuós (més informació en Transport i lliuraments).

6. Garanties

En cas de productes defectuosos o equivocats citricselpla.es procedirà a la reposició una vegada comprovat que el problema és nostre. Les gestions seran gratuïtes per al consumidor.

7. Resolució de conflictes

Aquestes condicions generals es regeixen per la llei espanyola. Les parts se sotmetran per a la resolució de conflictes als jutjats i tribunals del domicili on té la seva seu citricselpla.es