Sobre nosaltres

Cítrics el Plà és una empresa familiar creada el 2005 per la tercera generació d'agricultors d'una antiga família valenciana.

L'empresa està situada a la petita pedania del Plà, un paratge natural protegit a l'abric de l'massís de l'Mondúver. Una petita vall amb un microclima especial per al cultiu de diferents varietats de cítrics i espècies mediterrànies. Tot això gràcies a l'abundància d'aigües filtrades de forma natural per les mateixes roques.

Per què va néixer?

Sempre ens hem interessat pel nostre entorn, les varietats de la nostra zona i com es conreava antigament. Així que en el moment que vam tenir l'oportunitat de crear la nostra empresa, apostem per la transició d'una agricultura convencional a una ecològica. Una transició que ens va costar 5 anys però que gràcies a la nostra passió i dedicació vam poder aconseguir.

Des de fa més d'una dècada cultivem sota les normes de l'agricultura ecològica, la qual garanteix el respecte i la cura a el medi ambient. Però no només això, apostar pel medi també és fomentar el desenvolupament rural, l'economia social i la local.

El nostre objectiu va lligat a la sostenibilitat, és a dir, produir sense malgastar energia innecessària, sense abusar dels recursos finits de la terra i sense impactes mediambientals negatius que afectin la biodiversitat de la zona. Reciclant els nutrients de les plantes, protegint el sòl de l'erosió i conservant així la seva aigua.

Els nostres productes

Oferim diversos productes d'alimentació, entre els quals destaquem diferents varietats de cítrics frescos i de temporada, així com també oli d'oliva verge extra i les nostres melmelades artesanes, les quals han estat premiades internacionalment.

També tenim una gamma de productes cosmètics amb matèries primeres de la zona, amb productes purs que ens transporten a l'origen. La nostra cosmètica natural es desenvolupa basant-nos en els principis actius de les varietats de cítrics, fruiters i aromàtiques, d'aquí neixen els nostres olis essencials i vegetals.

La nostra producció ecològica està controlada pel COMITÈ D'AGRICULTURA ECOLÒGICA DE LA COMUNITAT VALENCIANA (CAECV) nº CV-3702-PV així com els nostres olis vegetals i essencials amb nºCV-5848-E i RGSEAA nº40.072525 / V.