Què són els punts de fidelitat?

Els punts de fidelitat de citricselpla.es neixen amb l'objectiu de premiar la confiança dels nostres clients. Per això, hem creat un programa que recompensa la compra en la nostra tenda online.

Com s'obtenen?

De manera senzilla, en fer les teves compres online en citricselpla.es aniràs obtenint punts de fidelitat que es transformaran en vals de descompte una vegada lliurat la comanda i s'utilitzaran per a la següent compra que realitzis. D'aquesta manera, obtindràs compres més econòmiques.

Per cada 1 € de compra que realitzis, obtindràs un punt de fidelitat que es tradueix en un val descompte de 0,05 €. No s'obtindran punts de fidelitat per productes amb descompte o comandes retornades.

Com es canvien els vals de descompte?

Per canviar els punts de fidelitat, haurà d'accedir a “El meu compte”, “Els punts de la meva targeta” i prémer a l'apartat “Transformar els meus punts en un val de:”, d'aquesta manera li apareixerà en la part inferior un codi. Una vegada generat aquest codigo, ho podra utilitzar en la propera compra.

El codi s'ha de posar en el procés de la comanda a l'apartat 1 "Resum" a l'espai "Cupons" i automaticamente es generarà el descompte.

Els vals de descompte té una durada d'un any i sempre són per a la persona registrada. Els vals de descompte no es canviaran per diners en efectiu.