Oli d'Ametlles Dolces Ecològic Ampliar

Oli d'Ametlles Dolces Ecològic

005101

Nou

Envàs de 250 ml.

Més detalls

Disponible

En comprar aquest producte pot recollir fins a 12 Punts de la targeta. El total del carret 12 Punts que es pot convertir en un val de 0,60 €.


12,25 €

Més informació

Primera pressió en fred.

Ingredients:

Prunus dulcis oil *. 

*Ingredient procedent de l'agricultura ecològica.

El 100% del total dels ingredients procedeix de l'Agricultura Ecològica

Organisme de Control i certificació: Comitè d'Agricultura Ecològica CCPAE

Principis actius:

L'oli d'ametlles dolces ecològic obtingut per la pressió en fred de les ametlles és molt ric en àcids grassos essencials: Omega 9 o àcid oleic (62-86%), omega 6 o àcid linoleic (20-30%) i *omega 3 o àcid linolènic (0,5%). També posseeix vitamines A, B i sobretot vitamina I o antioxidant., principal aliada en la lluita contra l'envelliment cutani.

Aplicacions:

L'oli d'ametlles dolces és un dels olis vegetals cosmètics per excel·lència molt bé tolerat per qualsevol tipus de pell fins i tot de les pells irritades i sensibles. Gràcies als seus principis actius suavitza, hidrata i nodreix la pell en profunditat, retarda l'aparició d'arrugues i prevé les estries. Lleugerament calmant i relaxant és utilitzat en aromaterapia com oli base.

Principals usos:

Oli nutritiu i suavitzant per després del bany, aplicat amb un suau massatge corporal.

Oli desmaquillant.

Aromaterapia. Oli base per diluir altres olis essencials.

Oli per donar lluentor i suavitat al cabell.

Oli aftersun

I també és molt utilitzat per a la delicada i sensible pell dels bebès pel seu efecte suavitzant i lleugerament calmant.

Opinions

No customer comments for the moment.

Escriviu una valoració

Oli d'Ametlles Dolces Ecològic

Oli d'Ametlles Dolces Ecològic

Envàs de 250 ml.

Escriviu una valoració