Oli d'Ametlles Dolces Ecològic

6,55 €
Impostos inclosos

Envàs de 100 ml.

Primera pressió en fred.

Quantitat
Disponible

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

També li podria agradar

Principis actius:

L'oli d'ametlles dolces ecològic obtingut per la pressió en fred de les ametlles és molt ric en àcids grassos essencials: Omega 9 o àcid oleic (62-86%), omega 6 o àcid linoleic (20-30%) i *omega 3 o àcid linolènic (0,5%). També posseeix vitamines A, B i sobretot vitamina I o antioxidant., principal aliada en la lluita contra l'envelliment cutani.

Aplicacions:

L'oli d'ametlles dolces és un dels olis vegetals cosmètics per excel·lència molt bé tolerat per qualsevol tipus de pell fins i tot de les pells irritades i sensibles. Gràcies als seus principis actius suavitza, hidrata i nodreix la pell en profunditat, retarda l'aparició d'arrugues i prevé les estries. Lleugerament calmant i relaxant és utilitzat en aromaterapia com oli base.

Principals usos:

Excel·lent per tractar les estries de l'embaràs.

Oli nutritiu i suavitzant per després del bany, aplicat amb un suau massatge corporal.

Oli desmaquillant.

Aromaterapia. Oli base per diluir altres olis essencials.

Oli per donar lluentor i suavitat al cabell.

Oli aftersun

I també és molt utilitzat per a la delicada i sensible pell dels bebès pel seu efecte suavitzant i lleugerament calmant.

Ingredients:

Prunus amygdalus dulcis oil *. 

*Ingredient procedent de l'agricultura ecològica.

El 100% del total dels ingredients procedeix de l'Agricultura Ecològica

Producte amb Certificat Ecològic emès pel CAECV

[ECO]

005102

Avisa'm quan estigui disponible